Geboortekaartjes

De geboorte van je baby is ontzettend bijzonder, daar hoort dan ook een bijzondere aankondiging bij. Heb jij al nagedacht over de geboortekaartjes? Je kunt naar een drukker gaan, de geboortekaartjes zelf ontwerpen of een kaartje uit het grote aanbod op internet kiezen. Genoeg keus!

Geboortekaartjes uitkiezen

Het is van belang om al op tijd over de geboortekaartjes na te denken. Het kan namelijk zo maar zijn dat je kindje eerder geboren wordt, en dan is het fijn om alvast een kaartje achter de hand te hebben. Er zijn natuurlijk al een hele hoop bestaande geboortekaartjes maar je kunt ze ook helemaal zelf ontwerpen, of delen van kaartjes met elkaar combineren. Zo weet je in ieder geval dat je een uniek ontwerp hebt.

Weet jij al waar je je kaartjes wil bestellen? Het grote voordeel van een drukker is dat je alvast kunt zien op wat voor papier je kaartje gedrukt wordt en dat ze vaak heel veel geboortekaartjes in het bestand hebben. Het fijne van bestellen via internet is dat er ontzettend snel geschakeld kan worden, bij veel sites kun je ook eerst een proefdruk bestellen zodat je eventuele foutjes nog aan kunt geven. Erg fijn want je wil natuurlijk dat je kaartje perfect is.

Tekst op de geboortekaartjes

Geboortekaartjes zijn enorm trendgevoelig, maar er is altijd een ding wat  eigenlijk altijd terugkomt. Namelijk de tekst. Je kunt er alleen de naam van je baby en de contactgegevens opzetten, maar gelukkig is er veel meer mogelijk. Dit is de meestvoorkomende informatie op geboortekaartjes:

  • Naam van je kind
  • Naam van de ouders en eventuele broertjes en zusjes
  • Lengte, gewicht en het tijdstip waarop je kindje is geboren
  • Contactgegevens
  • Bezoek en rusttijden (niks zo vervelend als de hele dag bezoek over de vloer)
  • Tekst of gedichtje

Geboortekaartjes bestellen

Wil jij je geboortekaartjes online bestellen? Wij hebben een aantal aanbieders op een rijtje gezet.

Geboortekaartjes

Geboortekaartjes.nl is op gebied van geboortekaartjes een van de grootsten. Geboortekaartjes.nl heeft een enorme collectie en beschikt over een eigen drukkerij. Zo kan er altijd snel geschakeld worden.

Hier vind je de collecties van Geboortekaartjes.nl

Koningkaart

Koningkaart staat bekend om zijn getekende geboortekaartjes. Door een foto van je baby, teksten of gedichten toe te voegen kun je de geboortekaartjes helemaal naar eigen smaak aanpassen.

Hier vind je de collecties van Koningkaart.nl