Babykleertjes

Gefeliciteerd! Je hebt nu officieel een goede reden om lekker te gaan shoppen. Dat is wel een felicitatie waard. Zodra je ontdekt dat je zwanger bent, is het heel aantrekkelijk om gelijk naar de winkel te rennen en de schattigste of stoerste babykleertjes te kopen. Toch zijn er een aantal dingen waar je op moet letten bij het kopen van babykleertjes. Je leest het hier.

Babykleertjes

Een schattig spijkerbroekje of een hip vestje met capuchon staat je baby vast geweldig, maar echt dankbaar zal hij je niet zijn. Je baby ligt het grootste gedeelte van de dag in zijn bedje, of lekker bij jou op schoot. Het is daarom fijn voor je baby als zijn kleding lekker ligt en hij er vrij in kan bewegen. Kleding van katoen is hierbij een goede optie. Dit is lekker zacht en ademt voldoende. Hier moet je nog meer op letten bij het aanschaffen van babykleertjes:

Merk babykleertjes

Merkkleding is vaak net iets mooier en staat natuurlijk ook ontzettend schattig bij je baby. Toch is het zonde van je geld. Baby’s groeien zo snel dat hij dat leuke pakje maar een paar keer aan kan.

Maat

Als je baby net geboren is heeft hij, als hij niet te vroeg geboren is, waarschijnlijk maat 50. Een kleine of te vroeg geboren baby zit vaak rond maat 48, terwijl een grote baby makkelijk op maat 56 kan zitten. Onderstaand een handig schema!

Maat

Als je baby net geboren is heeft hij, als hij niet te vroeg geboren is, waarschijnlijk maat 50. Een kleine of te vroeg geboren baby zit vaak rond maat 48, terwijl een grote baby makkelijk op maat 56 kan zitten. Onderstaand een handig schema!

Babykleding online

Hou jij niet zo van shoppen of heb je last van allerlei zwangerschapskwaaltjes? Ook daar is een goede oplossing voor. Je kunt met alle webshops heel makkelijk babykleding online scoren. Hier vind je een overzicht van onze favoriete webshops!

Pimsa.nl

Pimsa is een gloednieuw baby- en kindermode merk uit Den Haag. Pimsa heeft leuke hippe kleding met creatieve prints en spreuken voor de leeftijdejn 0 tot 4 jaar. De kleding van Pimsa is te koop via de webshop.

Kidstoday

Kidstoday is een verzamelsite waar je de leukste positie- en babykleding kunt kopen. Merken als Noppies, Lief!, maar ook C&A allemaal verzameld op één site.

Brandkids

Ben jij gek op merken? Dan ben je bij Brandkids op het juiste adres. Brandkids biedt op de site een combinatie van merkkleding, outlet en tweedehands kleding, zodat er voor ieder wat wils bij zit.

Kleertjes.com

Kleertjes.com biedt een efficiënte manier van shoppen aan. Je kunt er bekende en vertrouwde merken vinden, of shoppen in de outlet. Dat is natuurlijk altijd een goed idee!