Disclaimer

Een waarschuwing vooraf bij het gebruik van deze site (in normaal Nederlands): we hebben ons uiterste best gedaan om interessante en nuttige informatie voor je te verzamelen rond je zwangerschap. Ook proberen we om handige en actuele verwijzingen te maken naar de beste, meest passende of meest voordelige aanbieders van zwangerschapsproducten of diensten.

Helaas kunnen we niet uitsluiten dat we ergens een foutje hebben gemaakt of iets over het hoofd hebben gezien. Zwangerschapkalender is dan ook niet aansprakelijk voor dergelijke fouten. In sommige gevallen geven we gemiddeldes of benaderingen van informatie, omdat deze zeer uiteenloopt of veranderlijk is. Zwangerschapkalender is ook niet aansprakelijk voor eventuele fouten op de website van de partners of andere sites waar we naar verwijzen. Ook kan het zijn dat een andere website zijn pagina’s heeft aangepast en dat de link niet meer klopt. Vergeef ons in dat soort gevallen alsjeblieft, of beter nog: help ons door het aan ons te melden. Verder kan het uiteraard voor komen dat informatie achterhaald is op het moment van lezen.

COPYRIGHT

Het logo van Zwangerschapkalender is een beschermd beeldmerk. Elk gebruik hiervan is strikt verboden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming an Zwangerschapkalender. Ook het kopieren en hergebruiken van beeldmateriaal van de website is verboden.